Veelgestelde vragen

1Ik wil GymMeester worden, hoe werkt dat?
Als je GymMeester (of juf!) wilt worden, kom je bij ons in loondienst. Net zoals bij een basisschool, maar dan met een paar extra voordelen. Je kunt ervaring opdoen bij verschillende scholen. Tegelijk maak je deel uit van een hecht team van gymdocenten, dat het beste omschreven kan worden als een professionele vriendengroep. Wij wisselen ervaringen uit en leren van elkaar. Ook organiseren wij 4 gezellige teamuitjes per jaar met de gaafste activiteiten in een informele setting. Je werkkleding en –schoenen, en uiteraard ook alle uitjes, worden volledig vergoed.
2Wat zijn je taken?
Als gymdocent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van onderscheidende en vooral onvergetelijke gymlessen. Je baseert jouw lessen op de 4 pijlers van GymMeester.nl:
plezier in bewegen
pedagogisch inzicht
autonomie in de gymles
zelfregulatie

Tevens zorg jij voor de overdracht naar collega’s en stel je leerlingenbeoordelingen op voor de rapporten.
Daarnaast kun je gevraagd worden om mee vorm te geven aan het vakwerkplan bewegingsonderwijs van de school waar je werkt.
3Welke gymdocenten zoeken wij?
Voorwaarden om te reageren op deze vacature zijn dat je in de Randstad woont en in het bezit bent van een (bijna) afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid. Heb jij de Pabo gedaan en ben je bereid om een Post- Hbo cursus te doen die door ons betaald wordt? Ook dan kun je solliciteren! Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Heb je nog geen EHBO-diploma, dan kun je dit bij ons behalen. En natuurlijk gaan wij ervan uit dat jij bereid bent om de visie van GymMeester.nl in je vingers te krijgen. Uiteraard helpen wij jou daarbij!
4Wat biedt GymMeester.nl?
Bij GymMeester.nl doe je werkervaring op bij veel verschillende basisscholen. Je krijgt de kans om eigen gymlessen te ontwikkelen en hiervoor de kunst af te kijken bij je collega’s die jou graag verder helpen. Ook ga je sportdagen organiseren en sportkampen coördineren. Daarnaast kun je in de praktijk leren hoe je een vakwerkplan opstelt voor de scholen waar je werkt. Door die veelzijdigheid kun je ontdekken waar jij affiniteit mee hebt én bouw je een groot netwerk op. Tegelijk ben je onderdeel van een gemotiveerd en ervaren team van gymdocenten, die jou maar al te graag inspireren en een helpende hand bieden. En die ook nieuwsgierig zijn naar jouw ervaringen en inbreng. Dit alles delen wij met elkaar tijdens visiedagen en veel leuke teamuitjes.

Vacatures

GymMeester.nl is altijd op zoek naar toegewijde gymdocenten die unieke en uitdagende gymlessen aanbieden. Plezier in bewegen staat in onze visie centraal. Als GymMeester werk je autonoom als vakdocent bij een of meerdere basisscholen in de Randstad, waar je deel uitmaakt van het lerarenteam. Tegelijk bieden wij jou de meerwaarde van een tweede team: collega-vakdocenten met wie je altijd kunt sparren en bij wie je altijd op bezoek kunt. Ook is er de mogelijkheid om zo nu en dan een assistent-docent mee te nemen, bijvoorbeeld wanneer je zaken moet testen/toetsen in een gymles. Af en toe kan een collega een les van jou overnemen, zodat jij zelf bij een andere gymdocent op bezoek kunt om daar een kijkje in de keuken te nemen. Op die manier ondersteunen we elkaar en leren we van elkaar.

Wil jij ons team versterken?

Stuur ons je korte motivatie en je contactgegevens via het formulier hiernaast. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Graag tot binnenkort!
Het team van GymMeester.nl

Kort en goed

Aantal uren: min. 8 uur en max. 40 uur per week
Verwachte startdatum: zo snel mogelijk
Salaris: conform CAO Primair Onderwijs
Aanvullende betalingen: vakantiegeld
Arbeidsvoorwaarden: reiskostenvergoeding
Werkschema: dagdienst
Opleiding: HBO (ALO 4e jaar, ALO Afgestudeerd, PABO Afgestudeerd)

 

    Motivatie uploaden: (optioneel)

    CV uploaden: (optioneel)