Plezier in werk, Passie in team!

Meld je nu aan & wij nemen binnen 24 uur contact met je op!


  Liever zelf contact opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@gymmeester.nl of bel naar 085 -401 7865

   

  Samen bewegen, samen groeien: word een GymMeester en maak plezier in bewegen jouw missie!

   
   

  Veelgestelde vragen

  1Ik wil GymMeester worden, hoe werkt dat?
  Als je GymMeester (of juf!) wilt worden, kom je bij ons in loondienst. Net zoals bij een basisschool, maar dan met een paar extra voordelen. Je kunt ervaring opdoen bij verschillende scholen. Tegelijk maak je deel uit van een hecht team van gymdocenten, dat het beste omschreven kan worden als een professionele vriendengroep. Wij wisselen ervaringen uit en leren van elkaar. Ook organiseren wij 4 gezellige teamuitjes per jaar met de gaafste activiteiten in een informele setting. Je werkkleding en –schoenen, en uiteraard ook alle uitjes, worden volledig vergoed.
  2Wat zijn je taken?
  Als gymdocent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van onderscheidende en vooral onvergetelijke gymlessen. Je baseert jouw lessen op de 4 pijlers van GymMeester.nl:
  plezier in bewegen
  pedagogisch inzicht
  autonomie in de gymles
  zelfregulatie

  Tevens zorg jij voor de overdracht naar collega’s en stel je leerlingenbeoordelingen op voor de rapporten.
  Daarnaast kun je gevraagd worden om mee vorm te geven aan het vakwerkplan bewegingsonderwijs van de school waar je werkt.
  3Welke gymdocenten zoeken wij?
  Voorwaarden om te reageren op deze vacature zijn dat je in de Randstad woont en in het bezit bent van een (bijna) afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid. Heb jij de Pabo gedaan en ben je bereid om een Post- Hbo cursus te doen die door ons betaald wordt? Ook dan kun je solliciteren! Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Heb je nog geen EHBO-diploma, dan kun je dit bij ons behalen. En natuurlijk gaan wij ervan uit dat jij bereid bent om de visie van GymMeester.nl in je vingers te krijgen. Uiteraard helpen wij jou daarbij!
  4Wat biedt GymMeester.nl?
  Bij GymMeester.nl doe je werkervaring op bij veel verschillende basisscholen. Je krijgt de kans om eigen gymlessen te ontwikkelen en hiervoor de kunst af te kijken bij je collega’s die jou graag verder helpen. Ook ga je sportdagen organiseren en sportkampen coördineren. Daarnaast kun je in de praktijk leren hoe je een vakwerkplan opstelt voor de scholen waar je werkt. Door die veelzijdigheid kun je ontdekken waar jij affiniteit mee hebt én bouw je een groot netwerk op. Tegelijk ben je onderdeel van een gemotiveerd en ervaren team van gymdocenten, die jou maar al te graag inspireren en een helpende hand bieden. En die ook nieuwsgierig zijn naar jouw ervaringen en inbreng. Dit alles delen wij met elkaar tijdens visiedagen en veel leuke teamuitjes.

  Meld je nu aan! Laat je naam en telefoonnummer achter en wij zullen contact met je opnemen. Liever zelf contact opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@gymmeester.nl of bel naar 085 -401 7865