Alle GymMeesters zijn vakleerkrachten met eerstegraads lesbevoegdheid. Wij werken allemaal op dezelfde manier op basis van dezelfde uitgangspunten.

Gymleerkracht nodig?

Wij bieden uitdagende gymlessen gebaseerd op een eigen visie en methodiek. Wij geven daarmee op een unieke en betrouwbare manier invulling aan het bewegingsonderwijs op basisscholen in de Randstad. Wij zijn direct inzetbaar en kunnen voor elkaar invallen waar nodig. We beschikken over een ruim assortiment aan eigen materialen, zoals klimladders en -netten, springkussens, bokszakken en -handschoenen, pijl-en-boog-setjes, stormbanen, slacklines en balansborden.

Samenwerken met GymMeester.nl betekent dus dat het bewegingsonderwijs geheel verzorgd wordt voor langere termijn.

Bewegingsonderwijs ontwikkelen?

Iedere basisschool is verplicht een vakwerkplan bewegingsonderwijs te ontwikkelen. Daar kunnen wij de directie en gymleerkracht bij helpen. Ook als wij niet als gymdocent worden ingezet op school, komen we dit traject graag ondersteunen. Wij gaan dan samen met het gehele team in gesprek om de kernwaarden voor beweging(onderwijs) binnen de school naar voren te laten komen. We kunnen begeleiden bij het formuleren van de visie op het bewegingsonderwijs en een concreet plan van aanpak uitwerken.

Veelgestelde vragen

1Op welke termijn is een GymMeester inzetbaar?
Wij zijn in 2019 begonnen en sindsdien explosief gegroeid. Op dit moment zijn de agenda’s van al onze vakdocenten vol. We merken wel dat onze werkwijze veel sollicitanten aantrekt, waardoor we ons team geregeld kunnen uitbreiden. In het midden van een schooljaar kunnen wij daarom soms wel weer leerkrachten plaatsen.
2Kan GymMeester.nl tijdelijke vervanging bieden bij afwezigheid van onze eigen leerkracht?
Wij werken samen met basisscholen op basis van jaarcontracten. We merken wel dat onze werkwijze veel sollicitanten aantrekt, waardoor we ons team geregeld kunnen uitbreiden en we soms wel tijdelijke vervanging kunnen bieden. U kunt altijd een aanvraag indienen, echter kunnen wij geen garantie geven dat een vakdocent geplaatst kan worden.
3Organiseert GymMeester.nl ook sport- en speldagen?
GymMeester.nl organiseert alleen sportdagen op de scholen waar wij al een samenwerking mee hebben.
4Ik wil een GymMeester inschakelen, wat zijn de kosten?
Het tarief is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de wensen van de school, het aantal uren en de locatie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.
5Ik ben op zoek naar een GymMeester in vast dienstverband, is dat mogelijk?
U kunt een gymdocent van GymMeester.nl na 800 werkuren kosteloos een arbeidsovereenkomst aanbieden vanuit de school. Wilt u dit al eerder, dan berekenen we een transitievergoeding op basis van het resterende aantal uren, maal het uurtarief gedeeld door 3.

Hier kan uw school ook bij staan

Tarieven

Iedere opdracht is net weer even anders. Daarom hebben we niet één vaststaand tarief, maar maken wij graag een offerte op maat. Wilt u daarom vrijblijvend dit formulier invullen? Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw wensen verder te bespreken en een passend aanbod te doen.

Graag tot ziens!
Het team van GymMeester.nl