Vanuit GymMeester.nl bieden wij visietrajecten aan op basisscholen waarbij wij samen met de school op zoek gaan naar de beweegidentiteit.

Wij komen één middag een presentatie geven over de plek van bewegingsonderwijs in het onderwijs in de huidige maatschappij en welke consequenties dit heeft voor leraren, directies & leerlingen. 

Wat maakt dat wij in onderwijsland leerlingen in een gymzaal bewegingsonderwijs aanbieden? Waarom doen wij wat wij doen? Tijdens een vakvisietraject gaan wij daar samen over nadenken en sparren.

 

De volgende aspecten zijn onderdeel van een visietraject:

Lezing van circa 1,5 uur met aansluitend een sessie met het team waarbij wij gezamenlijk de beweegidentiteit van de school waarborgen & vangen.
Een online onderzoek op basis van de resultaten van de eerste sessie binnen de school. Uit dit onderzoek komen resultaten waar de school zich de komende jaren op kan gaan focussen op het gebied van bewegingsonderwijs. Deze resultaten kunnen meegenomen worden in het algemene schoolplan & het vakwerkplan bewegingsonderwijs.
Een presentatie over de resultaten en de mogelijkheden tot integratie van bewegend leren & de dynamische schooldag binnen de school.

Vanuit het onderzoek en de bijeenkomsten zal er een aanbeveling & rapportage aangeboden worden aan de directie. De kosten van een geheel visietraject met twee bijeenkomsten, het online onderzoek & de aanbeveling zijn €750,- exclusief reiskosten.

"Wij gaan samen met de school op zoek gaan naar de beweegidentiteit."

Visietraject aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een visietraject voor uw school aan te vragen!