Samira Bashir

GymMeester.nl verzorgt op onze school de gymlessen. Van de leerlingen krijgen wij regelmatig terug hoe leuk ze de lessen vinden. Er is een duidelijke structuur in de lessen aanwezig. Maar er is ook ruimte voor de leerlingen om zelf activiteiten te kiezen die passen in hun belevingswereld. Daarnaast zet GymMeester.nl wekelijks de activiteiten klaar voor de kleutergroepen. Ook deze lessen worden enthousiast ontvangen door zowel de leerlingen als de leerkracht.

Samira Bashir
Schoolleider Al Amana Hoorn
Hanebalk 1
1628MA Hoorn
022-9507688

Jan Wegman

Ruim anderhalf jaar verzorgt Gymmeester.nl de gymlessen op basisschool Piet Hein. Sinds die tijd zien we een ongekende hoge betrokkenheid en enthousiasme bij alle kinderen. De gymlessen zijn uitdagend, vernieuwend, prikkelend en bovenal heel erg leuk voor de kinderen. Het pedagogisch handelen in combinatie met uitgebreide didactische kennis én hun originele visie maakt Gymmeester.nl uniek in zijn soort. En niet alleen de kinderen worden gestimuleerd te bewegen. In september rennen 20 van onze medewerkers gezamenlijk mee aan de Dam tot Dam by night (op initiatief van Gymmeester.nl) 

We zijn blij de samenwerking met deze professionele organisatie volgend jaar te kunnen voortzetten.

Jan Wegman
Directeur Basisschool Piet Hein
Oostelijke Handelskade 6
1019 BM Amsterdam
020- 4195242

Stefan de Wit

GymMeester.nl heeft bij ons op school twee dagen de gymlessen verzorgd omdat onze eigen gymdocent niet beschikbaar was. De gymlessen waren zeer professioneel en de kinderen vragen nog regelmatig wanneer jullie weer komen! In de toekomst zullen wij, indien nodig, zeker weer van jullie diensten gebruik maken!

Groet,

Stefan

Marvin Karbodin

Manager activiteiten Combiwel kinderopvang - Amsterdam

GymMeester.nl doet regelmatig sportdagen voor onze organisatie. De kids zijn altijd heel enthausiast!

Patricia van Gelder

Directrice OBS de Hannie Schaft Zaandam - Zaanstad

GymMeester.nl heeft vorig schooljaar 1 dag per week voor de leerlingen van basisschool In ’t Veld en Hannie Schaft het bewegingsonderwijs verzorgd.

Wat opviel was dat ze de kinderen heel snel kende & op een leuke en pedagogische manier met de groepen contact maakte. De kinderen waren heel enthousiast en deden allemaal actief mee aan de lessen. Ook de kinderen die uitdagende sport- en spelactiviteiten nog wel eens moeilijk vinden.

Tijdens de Corona lockdown werden er leuke filmpjes gedeeld waarin leerlingen uitgedaagd werden om in en om het huis te bewegen. Met andere woorden; wij kregen een zeer energieke en originele gymleraar die met veel plezier bewegingsonderwijs geeft.

Ivon Jongejans

Directrice Basisschool de Mei Wormerveer - Zaanstad

Via GymMeester.nl kregen wij Yort Willems als gymdocent op onze basisschool.

Yort weet in zijn gymlessen de leerlingen te enthousiasmeren en prikkelt ze met verschillende uitdagende activiteiten. Zijn normale dagelijkse repertoire is gericht op het aansluiten bij de belevingswereld en de onderwijsbehoeften van leerlingen! Andere sterke punten zijn het observeren van sociaal emotionele ontwikkelingen en de interacties tussen de leerlingen.

Yort is een geliefde gymmeester!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Vraag offerte aan