GymMeester als inval & sportdag tegelijk!

Heeft u een invaller nodig binnen de kinderopvang en wilt u tegelijk een sportieve workshop?

GymMeester.nl biedt u de kans om een hele gave sportdag te realiseren bij u op de B.S.O en tegelijkertijd uw kind ratio op orde te krijgen.

Bij GymMeester.nl kunt u een bevoegde GymMeester aanvragen die bij uw B.S.O komt invallen en tevens sportieve activiteiten naar keuze komt doen!

Gym Materialen

Ieder keer dat u een GymMeester boekt zal deze gratis materiaal meenemen om de gymles & de dag extra leuk te maken. U kunt als opdrachtgever kiezen welk materiaal er meegenomen moet worden. U kunt geheel gratis 2 dingen kiezen uit:

• Bokszak & handschoenen
• Pijl en boog schieten
• Gatenkaas spel
• Balans spellen met Slackline
• Bounceball
• Blik gooien groot
• Zak met vele ballen
• Acrobatiek materiaal
• Springkussen* (meerprijs van slechts €45,- per dag, ongeacht aantal uur)

*Let op: Er moet een geschikte plek zijn voor het springkussen van 10 X 10 meter.

Gymzaal

Veel BSO’s hebben een gymzaal ter beschikking. Omdat onze gymmeesters eerstegraads bevoegd zijn en ervaring hebben binnen het basisonderwijs kunnen wij officiële gymlessen aanbieden terwijl wij invallen!

Als de BSO geen gymzaal ter beschikking heeft is dat uiteraard geen probleem. Een schoolplein, de hal of een lokaal kan ook prima gebruikt worden voor gym & sport activiteiten.

Tarief

Het uurtarief voor een officiële GymMeester als inval binnen de kinderopvang is €49,50 per uur exclusief BTW.

Wij realiseren ons dat dit een hoger tarief is dan ZZP’ers over het algemeen kosten om in te huren als inval voor de BSO. Echter bieden wij een echte GymMeester aan met materialen waardoor de BSO direct een activiteit & workshop boekt en daar dus kosten op bespaard.

Ook ouders zien vaak dat er gesport wordt met een officiële GymMeester en de kinderen komen met de mooiste verhalen thuis! Uiteraard mogen er foto’s worden genomen van de GymMeesters en mogen deze voor PR doeleinden gebruikt worden.

Tarieven

Iedere uitdaging is net weer even anders en het is dan ook zeer lastig om vooraf tarieven te bepalen. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het tarief. Daarom willen wij u vragen om het formulier in te vullen waarna wij vrijblijvend contact met u opnemen om samen een passende offerte op te stellen.
Graag tot ziens!

De GymMeesters

    Waar bent u naar op zoek?

    * = verplicht veld

    Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

    Vraag offerte aan