Gymdocent in Amsterdam gezocht? GymMeester biedt op incidentele en structurele basis gymlessen aan in de kinderopvang en primair onderwijs. Ideaal voor tijdelijke of langdurige ondersteuning! Al onze GymMeesters zijn eerstegraads bevoegd en in bezig van een VOG. Bovendien hebben zij vanwege hun verleden in het bewegingsonderwijs onwijs veel ervaring in werken en sporten met kinderen.

Sportdocent: leraar lichamelijke opvoeding in Amsterdam

Kinderen van tegenwoordig spelen wel 60% minder buiten dan kinderen van twee generaties geleden. Ze bewegen minder, worden fysiek weinig uitgedaagd en leren ook niet meer ‘hoe ze moeten vallen’. Dit heeft weer als gevolg dat kinderen vaker op de eerste hulp terecht komen. GymMeester creëert altijd een fysiek veilige omgeving waar ruimte is om fouten te maken zonder dat daar ernstige gevolgen aan zitten. Gym wordt immers niet zomaar ‘lichamelijke opvoeding’ genoemd.

Inval gymdocent: vakleerkracht Amsterdam

Ook wanneer wij werken als inval gymdocent, hebben wij vaak al blijvende impact op een organisatie. Sporten bevordert de motorische ontwikkeling en -zo blijkt uit onderzoek- draagt bij aan betere schoolprestaties. Samen met de vaste vakleerkracht zoeken wij naar manieren om zoveel mogelijk cruciale ontwikkelingspunten op te pakken. Dit doen wij door te sparren en nieuwe ideeën aan te dragen. GymMeester is er om samen te werken aan de ontwikkeling van onze kinderen. Samen krijgen we het beweegniveau omhoog!

Gymdocent Amsterdam: gediplomeerd, ervaren en scherp geprijsd

Te vaak zien we nog dat de juf of meester van de groep, gymles d’r bij geeft als een uurtje extra spelen. Bewegingsonderwijs een specialisme en zeer belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. GymMeester is beschikbaar in Amsterdam en omstreken als tijdelijke invaldocent of als wanneer u een gymdocent voor langere periode zoekt. Denk aan een zzp gymleraar. Daarnaast bieden wij ook sportdagen en cursussen aan.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!