Onze vaste crew

Leonardo da Fonseca

Leonardo da Fonseca

Bij leonardo in de les is er ruimte voor iedere leerling om zich op zijn of haar eigen wijze en tempo te ontwikkelen. Oprecht contact met de leerlingen is de basis van zijn pedagogisch klimaat & mede hierdoor voelen leerlingen zich veilig binnen zijn lessen. Met Leonardo in de school is iedere gymles een feestje!

Carlo Rumping

Carlo Rumping

Doordat Carlo flink wat ervaring heeft, waaronder in verschillende type onderwijs, weet hij aanbod te creëren welke aansluit op iedere doelgroep. Plezier & pedagogische veiligheid staan centraal tijdens zijn lessen waardoor iedere leerling zich veilig voelt en zichzelf zodoende optimaal kan ontwikkelen. Leerlingen kijken uit naar de lessen van Carlo!

Steef Duin

Steef Duin

Met Steef is iedere gymles een feest! Pedagogisch & didactisch is Steef zeer sterk en hij weet dan ook de verbinding te vinden tussen uitdaging en plezier. Het maximale uit jezelf halen krijgt bij Steef in de gymles een nieuwe betekenis. Uiteraard is ook Steef in het bezit van een VOG en zijn EHBO- diploma.

Darren Krook

Darren Krook

Darren is stagiair en staat bekend om zijn uitdagende aanbod & pedagogische omgang met de leerlingen. Darren haalt zowel letterlijk als figuurlijk alles uit de kast om leerlingen een onvergetelijke gymles te bezorgen. Het wow- effect is erg hoog tijdens zijn gymlessen & leerlingen geven aan dat ze tijdens zijn lessen veel nieuwe ervaringen opdoen.

Yort Willems

Yort Willems

Yort Willems is een gediplomeerd gymdocent met 9 jaar ervaring binnen het Primair Onderwijs, uiteraard in het bezit van een VOG en in het bezit van een EHBO-diploma. Tijdens de lessen van Yort heeft iedereen plezier. Ongeacht het niveau en/of interesse van een leerling weet Yort altijd weer passend aanbod te creëren. Hierdoor wordt het plezier verhoogd en de intrinsieke motivatie gestimuleerd.

Wil je ook GymMeester worden?

Bekijk hier onze vacatures

Of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

    * = verplicht veld